Zafe T-Lock – oval – sort

Dansk tale
Passer til låsekasser med ovalcylinder

Fås også i rustfrit stål, hvid og messing

2.796,00 kr.

Varenummer (SKU): 30002 Kategorier: , ,

Zafe T-Lock er den originale smartlås af sin slags, tilpasset det danske marked med bl.a. dansk tale, udvidet rustbehandling, 4 farver mm.
Smartlåsen er en del af “Zafe universet” i rivende udvikling, med bl.a. “smart” E-Cylinder, nøgleboks, væglæser, møbellås (…og mange flere produkter er på vej).

Med en Zafe T-Lock åbner mulighederne sig for adgangskontrol og smart styring af stort set alle typer døre. Smartlåsen kan bl.a. låses op med mifare-brikker, fingeraftryk, pinkode, fjernbetjening og eKey (bluetooth), og giver mulighed for alt fra tidsstyret adgang, passage-mode, engangskoder, adgangslog, fjernstyring* og flere brugerniveauer.

Opsætning og vedligeholdelse af brugere og funktioner i låsen, sker af administrator i app’en TTLock eller fra web platform (udvalgte funktioner).

*Med en Gateway til WiFi/LAN kan smartlåsen fjernstyres, hvilket giver mulighed for bl.a. fjern-oplåsning, tildeling af koder og brikker samt udlæsning af adgangslog.

Denne model passer til døre med ovalcylinder, og både til modullåsekasser og 3-punkt. Smartlåsen er nem at montere igennem de eksisterende huller i døren, og der er typisk ikke behov for at bore yderligere huller. Den eksisterende ovalcylinder monteres i smartlåsen, og giver mulighed for ekstra-aflåsning og nødoplåsning (afhængigt af låsekassen i døren)

Zafe T-Lock taler dansk og er certificeret IP55 til udendørs brug (udvendig del).

Se FAQ om T-Lock

Vægt 2,5 kg
Farve

Sort

Model låsekasse

Variant

Sprog

,

Oplåsningsmuligheder

, , , , , , ,

Intelligente features

, , , , , ,

Smarthome

,

Antal nøgler

, , ,

IP Klasse

IP55

Batterier

4x AAA

Nødstrøm

USB-C

Mål langskilt

295 x 56 x 20 mm

Retning

Vendbart håndtag

Scroll to Top