Zafe T-Lock – universal smalprofil – sort

Kan monteres på døre med dråbeværk (DIN), oval cylinder, rund cylinder, mellemdøre mm.

Fås også i rustfrit stål

EAN: 5273799864497 Varenummer (SKU): 30033 Kategorier: ,

Zafe T-Lock er den originale smartlås af sin slags, tilpasset det danske marked med bl.a. udvidet rustbehandling og flere farver mm.
Smartlåsen er en del af “Zafe universet” i rivende udvikling, med bl.a. “smart” E-Cylinder, nøgleboks, væglæser, møbellås (…og mange flere produkter er på vej).

Med en Zafe T-Lock åbner mulighederne sig for adgangskontrol og smart styring af stort set alle typer døre. Smartlåsen kan bl.a. låses op med mifare-brikker, fingeraftryk, pinkode, fjernbetjening og eKey (bluetooth), og giver mulighed for alt fra tidsstyret adgang, passage-mode, engangskoder, adgangslog, fjernstyring* og flere brugerniveauer.

Opsætning og vedligeholdelse af brugere og funktioner i låsen, sker af administrator i app’en TTLock eller fra web platform (udvalgte funktioner).

*Med en Gateway til WiFi/LAN kan smartlåsen fjernstyres, hvilket giver mulighed for bl.a. fjern-oplåsning, tildeling af koder og brikker samt udlæsning af adgangslog.

Denne model kan monteres på de fleste døre, som dråbeværk, oval, rund cylinder, mellemdøre mm. Passer både til single-point og 3-punkt. Smartlåsen monteres ofte med skruen igennem cylinderhullet i bunden, og kræver en skrue igennem døren i toppen. Bagplader kan tilkøbes til at dække gamle huller. Der er en nødcylinder i bunden som giver mulighed for oplåsning ved funktionssvigt.

Zafe T-Lock er certificeret IP55 til udendørs brug (udvendig del).

Se FAQ om T-Lock

Vægt 2,5 kg
Farve

Sort

Variant

Model låsekasse

, , ,

Sprog

Oplåsningsmuligheder

, , , , , , ,

Intelligente features

, , , , , ,

Smarthome

,

Antal nøgler

, , ,

IP Klasse

IP55

Batterier

4x AA

Nødstrøm

USB-C

Mål langskilt

310 x 39 x 23 mm

Retning

Vendbart håndtag

Downloads

Scroll to Top