Zafe Smart-relæ

Kan indlæses i alle ZAFE produkter

385,00 kr.

Varenummer (SKU): 30033-1-1 Kategorier: , Tags: , , ,

ZAFE Smart-relæ

Smart-relæet er special designet til vores ZAFE univers og indlæses i appén som de andre ZAFE produkter.
Relæet har et potentialfrit relæ med C/NO/NC og tilsluttes blot 12VDC og indlæses i appén, så kan du kontrollere en eksisterende lås.

ZAFE Smart-relæ åbnes med e-Key direkte i appén og med en ZAFE Gateway tilsluttet kan relæet fjernåbnes.
Tilslut ZAFE Sender-modul eller ZAFE WiFi tastatur og Smart-relæet har samme tidsskema funktion og PIN-kode muligheder som resten af ZAFE produkterne.

Virker med alle vores ZAFE produkter: T-Lock, E-Cylinder, Reader tastature, nøgleboks, væglæser, møbellås (…og mange flere produkter er på vej).

Med et Zafe Smart produkt åbner mulighederne sig for adgangskontrol og smart styring af stort set alle typer døre. Smartlåsene kan bl.a. låses op med mifare-brikker, fingeraftryk, pinkode, fjernbetjening og eKey (bluetooth), og giver mulighed for alt fra tidsstyret adgang, passage-mode, engangskoder, adgangslog, fjernstyring* og flere brugerniveauer.

Opsætning og vedligeholdelse af brugere og funktioner i Smart-relæet, sker af administrator i app’en TTLock eller fra web platform på lock.ttlock.com (udvalgte funktioner).

*Med en Gateway til WiFi/LAN kan ZAFE produkterne fjernstyres, hvilket giver mulighed for bl.a. fjern-oplåsning, tildeling af koder og brikker samt udlæsning af adgangslog.

 

Se FAQ om T-Lock

Vægt 2,5 kg
Farve

Sort

Variant

Model låsekasse

, , ,

Sprog

Oplåsningsmuligheder

, , , , , , ,

Intelligente features

, , , , , ,

Smarthome

,

Antal nøgler

, , ,

IP Klasse

IP55

Batterier

4x AA

Nødstrøm

USB-C

Mål langskilt

310 x 39 x 23 mm

Retning

Vendbart håndtag

Scroll to Top