Om Plento

Plento, en del af Mimus ApS, er stiftet af Tino & Mickel Holtz, og er med mere end 32 års erfaring, grossister indenfor elektrisk aflåsning og iOT.

Tino stiftede i 1991 virksomheden danbox.com, der op igennem 90’erne og 00’erne blev en etableret del af markedet, med engros salg af bl.a. elektriske låse, nøglebokse, dørtelefoner, strømforsyninger, relæer/print, CCTV, Alarm og meget mere.

Plento har indgået partnerskab med flere af de producenter som tidligere var represensteret i danbox.com, og er derfor stolte af at kunne tilbyde Openers & Closers el-slutblik, Intratone GSM dørtelefoni og GSM-ADK, Safetron magnet- og motorlåse, Pulsar strømforsyninger og rælæer samt Hikvision overvågning og alarm. 

OBS! Kun salg til erhverv.

Tino Holtz

Partner og direktør for Plento. Tino har mere end 33 års erfaring i sikringsbranchen, både som grossist og som installatør i tidernes morgen.

Mickel Weisbjerg Holtz

Partner og salgschef for Plento. Mickel har været en del af familievirksomheden i 16 år, og har desuden erfaring indenfor IT, grafisk design, webintegration og handel.

Robin Holtz

Partner og kreativ projektchef for Plento. Robin står for den røde tråd i Plentos identitet. Med 10 års erfaring i filmbranchen, bidrager han med projekthåndtering og implementering af nye workflows.

Jørgen Novaa

Produktspecialist for Plento. Jørgen er uddannet ingeniør og har bl.a. også erfaring i sikringsbranchen og med dørtelefoni. ​

Camilla Novaa

Butiks- og lageransvarlig for Plento. Camilla sørger for at butikken og lageret står snorlige. Og så er hun den første du møder, hvis du besøger vores butik.

Lene Holtz

Bogholder for Plento. Lene sørger for at bogholderiet er velsmurt, og er en vigtig del i den daglige sparing og idéudvikling.

Waheed Shahabi

Salg og marketing i Plento. Waheed står for Plentos online kanaler og visuelle kommunikation.

Scroll to Top