Om Plento

Plento, der er en del af Mimus ApS, er stiftet af Tino & Mickel Holtz, og er med mere end 28 års erfaring, grossister indenfor elektrisk aflåsning og iOT.

Tino stiftede i 1991 virksomheden danbox.com, der op igennem 90’erne og 00’erne blev en etableret del af markedet, med engros salg af bl.a. elektriske låse, nøglebokse, dørtelefoner, strømforsyninger, relæer/print, CCTV, Alarm og meget mere.

Plento har indgået partnerskab med flere af de producenter som tidligere var represensteret i danbox.com, og er derfor stolte af at kunne tilbyde Openers & Closers el-slutblik, Intratone GSM dørtelefoni og GSM-ADK, Safetron magnet- og motorlåse, Pulsar strømforsyninger og rælæer samt Hikvision overvågning og alarm. 

OBS! Kun salg til erhverv.

Tino Holtz

Partner og direktør for Plento. Tino har mere end 28 års erfaring i sikringsbranchen, både som grossist og som installatør i tidernes morgen.

Mickel Weisbjerg Holtz

Partner og salgschef for Plento. Mickel har været en del af familievirksomheden i 12 år, og har desuden erfaring indenfor IT, grafisk design, webintegration og handel.

Jørgen Novaa

Jørgen Novaa

Produktspecialist for Plento. Jørgen er uddannet ingeniør og har bl.a. også erfaring i sikringsbranchen og med dørtelefoni.

Lene Holtz

Bogholder for Plento. Lene sørger for at bogholderiet er velsmurt, og er en vigtig del i den daglige sparing og idéudvikling.

Ida Weisbjerg Holtz

Kundeservice og SoMe ansvarlig for Plento. Ida er med 5 års erfaring fra telebranchen, velbevandret i god kundesupport og er super skarp til kommunikation og processer.