Zafe T-Lock – DIN72 smalprofil

Kan monteres på døre med dråbeværk (DIN72).

Bemærk at der er hul til DIN-cylinder (medfølger ikke), som ofte skal forlænges.

2.796,00 kr.

Varenummer (SKU): 30030 Kategorier: ,

Zafe T-Lock er den originale smartlås af sin slags, tilpasset det danske marked med bl.a. udvidet rustbehandling og flere farver mm.
Smartlåsen er en del af “Zafe universet” i rivende udvikling, med bl.a. “smart” E-Cylinder, nøgleboks, væglæser, møbellås (…og mange flere produkter er på vej).

Med en Zafe T-Lock åbner mulighederne sig for adgangskontrol og smart styring af stort set alle typer døre. Smartlåsen kan bl.a. låses op med mifare-brikker, fingeraftryk, pinkode, fjernbetjening og eKey (bluetooth), og giver mulighed for alt fra tidsstyret adgang, passage-mode, engangskoder, adgangslog, fjernstyring* og flere brugerniveauer.

Opsætning og vedligeholdelse af brugere og funktioner i låsen, sker af administrator i app’en TTLock eller fra web platform (udvalgte funktioner).

*Med en Gateway til WiFi/LAN kan smartlåsen fjernstyres, hvilket giver mulighed for bl.a. fjern-oplåsning, tildeling af koder og brikker samt udlæsning af adgangslog.

Denne model kan monteres på døre med dråbeværk med CC mål 72mm (mellem greb og cylinder-centrum). Passer både til single-point og 3-punkt. Smartlåsen monteres ofte med skruen igennem hullet under cylinderen, og kræver en skrue igennem døren i toppen. Bagplader kan tilkøbes til at dække gamle huller.

Zafe T-Lock er certificeret IP55 til udendørs brug (udvendig del).

Se FAQ om T-Lock

Vægt 2,5 kg
Farve

Rustfrit stål

Variant

Model låsekasse

Sprog

Oplåsningsmuligheder

, , , , , ,

Intelligente features

, , , , , ,

Smarthome

,

Antal nøgler

, , ,

IP Klasse

IP55

Batterier

4x AAA

Nødstrøm

MicroUSB

Mål langskilt

280 x 38 x 25 mm

Retning

Vendbart håndtag

Scroll to Top