Holdemagneter

Serie MEX

Høj effekt, lavt forbrug

For at tilfredsstille alle behov har vi en serie af holdemagneter, der bruger mindst mulig strøm uden at miste holdekraft. Den leveres med en integreret timer, og de fleste modeller leveres med et standardiseret automatisk spændingsdetekteringssystem (12-24v AC / DC)

Vores holdemagneter er vandalsikret mod ekstern manipulation. Dette sikrer, at låsen ikke kan manipuleres, fjernes eller stjæles.

MEX-serien
Shearlock

Shearlock

Slank men kraftig

I denne tid, hvor minimalisme er på mode, er det ret normalt at have glassvinge og skydedøre, selv i de mest følsomme arbejdsmiljøer.
Shearlocks låsene er fremragende til denne type døre, fordi de kombinerer magnetiske og mekaniske kræfter for at skabe en holdekraft, der er fem gange højere end den gennemsnitlige holdemagnet, og når op til 15.000n (1.500kg)!

Shearlocks kan nemt tilsluttes ADK og tastaturer samt AIA og ABA. Der er også inkluderet en timer til både låsning og oplåsning, som er ideel til åbning via tastaturer eller elektroniske læsere, der ikke er placeret ved siden af ​​din shearlock-beskyttede dør.

De fleste elektromagnetiske låse leveres med to lysdioder, der informerer om døren er lukket eller åben. Shaerlocks låsene har en tredje led til rapportering af funktionsfejl. På denne måde vil du være i stand til at registrere, hvornår din shearlock ikke er korrekt tilkoblet med et øjeblik.

Der kommer mere info

Scroll to Top