Igloohome

Bluetooth hængelås og nøgleboks

Igloohome nøgleboks

Hurtig bluetooth adgang

Det er nemt at udstede bluetooth adgang til brugerne, der på få sekunder kan få adgang til at åbne låsen med deres smartphone uden behov for koder eller nøgler. Du kan også lave permanente, engangs- eller tidsbestemte bluetooth adgange.

Intelligent pinkode

Hængelåsen og nøgleboksen kan åbnes med en permanent pinkode, eller med tidsstyrrede eller engangs-pinkoder der kan udstedes direkte fra app'en, uden behov for fysisk kontakt med låsen. (og UDEN at låsen skal være online)

Anmod om adgang

En bruger der står ved en hængelås kan scanne QR-koden på siden af låsen, og automatisk anmode administratoren om oplåsning.

"Husk at lukke" bip

Hængelåsen kan bippe og blinke hvis den ikke lukkes igen inden for et ønsket antal sekunder.

Komplet log

Alle åbninger (bluetooth eller kode) logges i låsen så det er muligt at se hvornår og hvem der har åbnet låsen. Loggen opdateres og vises i app'en hver gang en bluetooth bruger åbner låsen.

Vejrbestandig

Låsen er designet til både at sidde indendørs og udendørs, og kan med IP66 klacifikationen modstå våde vejrforhold. IP66.

Nødåbning ved fladt batteri

Brug et 9V batteri i bunden af hængelåsen, hvis det indbyggede batteri er løbet tør for strøm, og brug en powerbank på nøgleboksen.

Lav batteri

Ved lavt batteri blinker og bipper låsen ved brug, så brugeren gøres opmærksom på tilstanden. Også i app'en kan batteristatus ved seneste bluetooth oplåsning ses. Batterierne holder typisk i ca. 1 år.

Scroll to Top