SAFETRON MAGNETLÅSE

Safetron Magnetlåse
Safetron SL620

Magnetlås med hybridteknologi - SL620

SAFETRON SL620 er næste generations multifunktionelle magnetlås med splitfunktion og patenteret hybridteknologi.

Anvendes typisk som intern låsning af højfrekvente døre i kommercielle bygninger, hospitaler, skoler, industrier og flerfamilieboliger, hvor høj driftssikkerhed er nødvendig.

Indikation af dør-i-karm, greb bevægelse, dørstatus gennem magnetisk reed-kontakt og knapindikation. Knapindikationen giver mulighed for at vælge alarmer i tilfælde af uautoriseret cylinderpassage. SL620 fås i retvendt eller omvendte funktion (SL621).

SL620 har, ud over hybrid- og split-funktion, en af markedets laveste strømforbrug med kun 25mA, og er certificeret til brug på branddøre og nødudgange.

Ændring af fallens placering

SAFETRON hybrid teknologi

SAFETRON SL620 har en patenteret hybridteknologi, der muliggør at låsen kan bruges sammen med slutblik til både ASSA connect og ASSA classic modulserie, og er kompatible med døre fra alle større skandinaviske dørfabrikanter.

Med SAFETRON hybridteknologi kan du nemt ændre falleplaceringen. Dette gøres lige så let som en traditionel drejning af fallen. Løsn to skruer i stolpen og fallens fastgørelsesskrue, skift positionen på fallen. Derefter drejes den indre stolpe 180 °, og skruerne kan skrues tilbage.

 

SL620 Hybridfunktion

SAFETRON
Splitfunktion

SAFETRON SL620 har en splitfunktion der muliggør både fast fallerør og delt fallerør til både højre/venstre, samt en “unlocked”funktion til byggefacen.

SPLIT eller “delt fallerør” betyder, at det udvendige greb styres elektronisk, mens det indvendige greb altid er mekanisk forbundet og således altid tillader en mekanisk udgang. På denne måde elimineres behovet for et ud-tryk på indersiden.

UNLOCKED eller “byggetilstand” som vi kalder det, er en funktion der mekanisk holder døren åben fra begge sider. Det er særligt velegnet i byggefacen hvor døren skal forblive oplåst, og hvor der endnu ikke er etableret ADK.

SECURE eller “fast fallerør” er den sikre tilstand hvor begge sider af døren altid er låst, således det er nødvendigt med ADK eller udtryk fra begge sider.

Branddørsgodkendt

SAFETRON SL620 er certificeret til brug i brandcellegrænser, der ikke overstiger brandteknisk klasse 120 min.
Nødbeslag til trykposition
 
SAFETRON 793 er et nødevakueringstryk, der muliggør en normal passage gennem trykket på samme tid som det samme tryk udgør en godkendt nødevakuering. Indikation fra trykket gives via en indbygget sensor for at sikre, at en godkendt passage har fundet sted. Kombinationen er certificeret i henhold til SS-EN 179: 2008.

Nødudgangsgreb med udvendig cylinder

SAFETRON SL620 kan også bruges med nødevakueringsbeslag 794 til udvendig cylinder. SAFETRON 794 bruges, når låsen er indstillet til enkel funktion, dvs. når der kræves elektrisk betjening fra begge sider.

Kombinationen er certificeret i henhold til SS-EN 179: 2008. Indikation fra grebet er mulig via indbyggede sensorer.
Betegnelse Art. Nr
SAFETRON nødevakueringstilbehør 794 H 202144840
SAFETRON nødevakueringstilbehør 794 V 202144841

Scroll to Top